kitchen trend

Categorieën
  • Alle
  • Favoriet
  • Populair
  • Meest gewaardeerd
Unieke sfeerlamp in de vorm van een nieuwsgierige aap die met zijn voorpoot de lamp vasthoudt. Een grappige combinatie van een beeldsculptuur en lamp in één.

Materiaal: polyresin
Afmetingen: H 33 cm / B 23 cm / D 23 cm
 84,99

Sfeerlamp in de vorm van een goudkleurige egel. Een bijzondere combinatie van een beeldsculptuur en lamp in één (bulb niet inbegrepen). Zwarte kabel met aan/uit-schakelaar en een stekker die je gewoon in het stopcontact steekt.

 74,95

Sfeerlamp in de vorm van een goudkleurige kat. Een bijzondere combinatie van een beeldsculptuur en lamp in één (bulb niet inbegrepen). Zwarte kabel met aan/uit-schakelaar en een stekker die je gewoon in het stopcontact steekt.

 103,98
Oorspronkelijke prijs was: € 49,00.Huidige prijs is: € 39,95.
Grappige sfeerlamp in de vorm van een zwarte aap die met zijn voorpoot de lamp vasthoudt. Een combinatie van een beeldsculptuur en lamp in één (exclusief bulb).

Materiaal: polyresin
Afmetingen: H 39,5 cm / B 25,5 cm / D 23,5 cm
 69,95
Oorspronkelijke prijs was: € 69,00.Huidige prijs is: € 64,95.

Sfeerlamp in de vorm van een goudkleurige konijn met kap. Een bijzondere combinatie van een beeldsculptuur en lamp in één (bulb niet inbegrepen). Zwarte kabel met aan/uit-schakelaar en een stekker die je gewoon in het stopcontact steekt.

 64,00

Sfeerlamp in de vorm van een goudkleurige eland. Een bijzondere combinatie van een beeldsculptuur en lamp in één (bulb niet inbegrepen). Zwarte kabel met aan/uit-schakelaar en een stekker die je gewoon in het stopcontact steekt.

 158,95

Sfeerlamp in de vorm van een goudkleurige rendier. Een bijzondere combinatie van een beeldsculptuur en lamp in één (bulb niet inbegrepen). Zwarte kabel met aan/uit-schakelaar en een stekker die je gewoon in het stopcontact steekt.

 97,50
Toon volgende
Lampen-bestellen.nl
Logo